Виберіть свою мову

Антон Раєвський російський нео-фашист, учасник теракту в Одесі 2 травня 2014

Кремлівські терористи-найманці, "герої Російської весни", після повномасштабного вторгнення армії РФ в Україну, перестали приховувати справжні причини війни в Україні та роль кремля, армії РФ у розпалюванні війни.

Павло Губарєв в інтерв'ю розказав про розпалювачів війни в українському Донбасі:

Павло Губарєв розкриває правду про причетність кремля, його найманців до подій на Донбасі 2014 року. У його повідомленні - і Гіркін (Стрєлков), і засновник ПВК Вагнер Уткін, і російські "заблукавші" війська під Іловайськом і Дебальцево.

Губарєв визнав, що люди Гіркіна займалися рекетом та мародерством, катували та грабували місцевих підприємців:

Губарєв розповів про злочини терористів Гіркіна (Стрєлкова) в Донбасі

Чинний російський військовослужбовець Єгор Гузенко (позивний Тринадцятий), який воює проти України з 2014 року, публічно визнав в інтерв'ю, що Росія вводила регулярні війська до України у 2014 році та захопила частину Донбасу:

“На Донбасі 2014 року воювали не тільки так звані ополченці та російські добровольці, а й Міністерство оборони РФ. Ми хоч і говорили, що наших військ там немає, але всі ті успіхи, які ополчення Донбасу зазнало у 2014-2015 – це була заслуга російської армії”, – сказав він.

Крім цього, він розповів, що Москва ставиться до жителів ОРДЛО як до витратного матеріалу. Мобілізованим з “ЛДНР” не видали навіть касок та бронежилетів, а "мобілізація" розпочалася 22 лютого 2022 року.

“Гребли абсолютно всіх: від 18-ти до …літніх. Я бачив типа, якому під 70 років. Не дивився ніхто на здоров'я, ні на що. Я все бачив на власні очі”, – заявив Гузенко.

Крім того, що російське командування зневажає "мобіків" з ОРДЛО, вони фактично не отримують зарплату, а їхні тіла кидають на поле бою.

“Хтось не бачив зарплати 8 місяців, хтось півроку. Ці люди ставляться до них паршиво. Кидають на штурми із зеками”, – визнав окупант.

Соратник Гіркіна (позивний- легенда прикриття "Стрєлков"), В. Грубник відкрито визнав в інтерв'ю блогеру С. Васильєву, що РФ в 2014р. ввела регулярні війська на територію України та захопила частину Донбасу:

Один з лідерів терористів Л/ДНР Олександр Ходаковський в інтервью російському "військору" Семену Пєгову публічно визнає, що російські війська "допомогли ополченцям" відбити наступ сил АТО та захопити значні території Донбасу, що запевнення кремлівської пропаганди "армії РФ немає в Донбасі"- брехня:

Російський нео-нацист, військовий злочинець Олексій Мільчаков визнав що був в Києві під час подій Революції Гідності. Про свою участь в подіях Майдану розповідає стримано: "був спостерігачем..., передавав патрони беркутівцям...":

Слід зауважити, що досить часто в російських ЗМІ з'являється інформація, що опосередковано підтверджує участь російських військових, як в подіях під час Майдану, так і при окупації Криму, Донбасу, під виглядом "місцевих шахтарів- трактористів", ось як ці некрологи:

Російський військовий Іван Леонідович Голуб учасник подій на Майдані
Російський розвідник Іван Леонідович Голуб некролог. Причетний до подій на Майдані в 2014 році
Некролог Соболь Сергій Олександрович російський окупант
Російський військовий Соболь Сергій Олександрович брав участь в окупації Донбасу в складі гібридних військ РФ
Некролог Соболь Сергій Олександрович
В некролозі російського військового розвідника Соболь С.О. указано, що він приймав участь в окупації Донбасу в складі гібридних військ РФ.
Некролог російський військовий Пєрвушин Віктор Олександрович
Російський військовий Пєрвушин Віктор олександрович в складі гібридної армії РФ брав участь в окупації Донбасу
Олексій Лі російський військовий воював проти України з 2014
Російський військовий Олексій Лі з 2014 воював проти України
Некролог російського військового Тулєнкова, що воював в Донбасі з 2014 року
І. Туленков кадровий російський військовий, командир розвідувального відділення воював у Донбасі з 2014 р.
Терорист Моторола (А. Павлов) на мітингу сепаратистів в Харковіі
Російський найманець- терорист Арсеній Павлов (Моторола) на мітингу проросійських сепаратистів, Харків 16 березня 2014 р.

Нео-фашист, громадянин РФ Антон Раєвський видавав себе за "мирного одесита, протестуючого проти київської хунти" на Антимайдані в Одесі, 2014 рік:

Антон Раєвський в Одесі на Антимайдані

 

Нео-нацист Антон Раєвський в Одесі 2014

Служба Безпеки України встановила, що громадянин РФ, член російської неонацистської організації "Чорна сотня" Антон Раєвський, котрий перебуваючи в місті Одеса та виконуючи завдання спецслужб Росії, намагався створити диверсійно-підривну групу з числа мешканців Одеської області для дестабілізації суспільно-політичної ситуації у регіоні.

Служба безпеки України встановила, що громадянин РФ, член російської неонацистської організації "Чорна сотня" Антон Раєвський, котрий перебуваючи в місті Одеса та виконуючи завдання спецслужб Росії, намагався створити диверсійно-підривну групу з числа мешканців Одеської області для дестабілізації суспільно-політичної ситуації у регіоні
https://24tv.ua/odesa/sbu_vidvorila_z_ukrayini_chlena_rosiyskoyi_neonatsistskoyi_organizatsiyi_rayevskogo_n426865
Служба безпеки України встановила, що громадянин РФ, член російської неонацистської організації "Чорна сотня" Антон Раєвський, котрий перебуваючи в місті Одеса та виконуючи завдання спецслужб Росії, намагався створити диверсійно-підривну групу з числа мешканців Одеської області для дестабілізації суспільно-політичної ситуації у регіоні
https://24tv.ua/odesa/sbu_vidvorila_z_ukrayini_chlena_rosiyskoyi_neonatsistskoyi_organizatsiyi_rayevskogo_n426865

Російські кадрові військові брали участь в подіях революції Гідності 2013-14 рр. під виглядом українських міліціонерів спецпідрозділу "Беркут", докази своєї участі російські окупанти самі викладали на своїх сторінках в соціальних мережах. Ось деякі з таких "героїв":

Микола Козлов, спецназ ВДВ РФ в формі "Беркут" (ймовірно Крим):

М. Козлов (зліва) російський десантник видає себе за працівника МВС України

Микола Козлов служив у 31-й окремій гвардійській десантно-штурмовій бригаді (базується в Ульяновську)

За участь в анексії Криму, Козлов був нагороджений орденом від МО РФ. Після цього, Козлов продовжив воювати проти України в Донбасі, де в 2015 отримав поранення і залишився без ноги (по іншій інформації- втратив обидві ноги), про це написав в соцмережі його дядько, пізніше він дав інтервью в ЗМІ.

В боях на Донбасі проти ЗСУ М. Козлов отримав поранення, йому ампутували ногу

Після публікації статті в "Ехо Москви", Микола Козлов та його дружина видалили свої акаунти в соціальних мережах.

Інші ідентифіковані російські військові, що приймали участь в подіях Майдану, анексії Криму під виглядом українських "Беркутівців": Фаніс Хасашин, Олександр Фокін та В'ячеслав Сергійович з 31 окремої десантно-штурмової бригади

Російські військові з 31 окремої десантно-штурмової бригади ЗС РФ приймали участь в подіях Майдану та анексії Криму під виглядом українських спецпризначенців міліції "Беркут". Фото докази своїх "подвигів" вони викладали на своїх сторінках в соцмережах.